woensdag 20 november 2013

5 weken....

...alweer, wat gaat de tijd toch snel! De pupjes doen het super goed en ze zijn zooo schattig! Daarom vond ik het wel weer tijd voor wat portretjes! Al waren ze het er niet allemaal mee eens! Sommige kwamen uit een diepe slaap, vandaar de wat dromerige blikken;)

 
Reutje lichtblauw: een heel relaxed en lief mannetje dat zich niet gek laat maken en altijd netjes op zijn beurt wacht. Ook wordt dit aanhankelijke mannetje heel erg gelukkig van een dikke knuffel. Echt een grote lieverd! 
 

 
Reutje donkerblauw: onze kleine dondersteen, altijd haantje de voorste en in voor een spelletje! Dit jongetje zit vol met energie en is erg leergierig! Aandacht vindt deze kleine showbink ook echt geweldig!


 
Teefje donkerroze: een lief en levenslustig meisje dat altijd vooraan staat als het tijd is om te knuffelen. Dit kleine meisje is gek op aandacht en nergens bang voor! Nieuwe dingen ontdekken vindt ze dan ook geweldig!

 
Teefje lichtroze: een heel lief, rustig en vooral slim meisje dat eerst een beetje de kat uit de boom kijkt om te kijken hoe ze sommige dingen het beste aan kan pakken. Een bedachtzaam en heel slim meisje.

 
 Teefje Paars: onze grote knuffel! Dit lieve rustige en aanhankelijke meisje geniet heel erg van aandacht en volgt je het liefst overal. Ze kan net als haar moeder een blik opzetten die je niet kunt weerstaan, en dat weet ze;)


Teefje Rood: nog een kleine dondersteen! Samen met haar donkerblauwe broertje haalt ze veel kattenkwaad uit en hun broertje en zusjes moeten het ook regelmatig ontgelden. Dit ontdeugende meisje zit ook vol met energie, is nergens bang voor en komt ook heel graag af en toe even een dikke knuffel halen!Geen opmerkingen:

Een reactie posten