donderdag 12 december 2013

Vandaag was het dan zover...

...alle pupjes zijn nu uitgevlogen. Ik heb weer genoten van de pups en ga ze heel erg missen. Gelukkig heb ik weer hele fijne nieuwe baasjes gevonden voor ze, waar ze hopelijk een heerlijk en lang leven gaan hebben. Het is weer even wennen aan de stilte in huis, maar het geeft een goed gevoel dat alle boefjes een warm mandje hebben gevonden! Volgens de eerste berichten gaat het ook erg goed met de pups. Ik wens alle nieuwe eigenaren erg veel plezier met hun Wise Tails pupje en ik kijk uit naar de verhalen en de foto's!

Dorus
Ik wens AndrĂ© heel veel geluk met Dorus. Ik hoop dat jullie echt maatjes worden en dat Dorus een stoere hond zal worden naast jouw rolstoel die je misschien ook wel met kleine dingen in het dagelijkse leven kan gaan helpen!
 
 
Luca
Ik wens Ton en Elly heel veel (knuffel)plezier met dit hele lieve mannetje. Hopelijk worden Beau en Luca dikke vrienden en mogen jullie nog heel erg lang van elkaar genieten!

 
Senna
Ik wens de familie Loenen een heel lang, gezond en gelukkig leven met dit mooie meisje dat hopelijk heel veel gezelligheid in huis brengt! Max heeft lang op Senna moeten wachten en ik hoop dan ook dat hij en Tess echte maatjes met haar gaan worden!

 
Bailey
De familie van der Most wens ik heel veel (speel)plezier met dit super vrolijke en ondeugende meisje dat ook heel erg veel van aandacht houdt, maar daar gaat ze vast niet te kort aan komen bij jullie! Ik hoop dat jullie veel mooie (strand)wandelingen met haar mogen maken. En ik verwacht natuurlijk wel mooie foto's van dit fotomodelletje;)

 
Chica
De familie Kaper heeft heel lang moeten wachten todat ze Chica in hun armen konden sluiten. Ik wens ze dan ook heel veel geluk met de 'gezinsuitbreiding' en hoop dat ze heel  veel plezier gaan beleven met dit hele lieve en slimme meisje. Dat jullie maar veel mooie wandelingen met elkaar mogen gaan maken en veel van elkaar gaan genieten!

 
Saar
Wout en Janny wens ik heel erg veel geluk met dit hele lieve en zachte meisje! Ik hoop dat jullie heel erg gelukkig met haar gaan worden en dat ze dikke vrienden wordt met jullie kleinkinderen. Ik denk dat dit allemaal wel goed gaat komen. Soms moeten bepaalde dingen namelijk gewoon zo zijn en ik denk dat dit meisje gewoon bij jullie hoort!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten